SLO

Okolje in zdravje: Usposabljanje Zagovorniki okolja in zdravja

01.08.2019
Partnerstvo za okolje in zdravje organizira brezplačno usposabljanje Zagovorniki okolja in zdravja, namenjeno mladim in mladinskim delavcem.
Na usposabljanju o zagovorništvu okolja in zdravja bodo udeleženci pridobili nova znanja in poglobili svoje razumevanje o zagovorništvu, okolju in zdravju. Pomemben del usposabljanja bo predstavljalo tudi praktično delo, kjer se bodo udeleženci preizkusili v predajanju želenih sporočil izbranim deležnikom.


Usposabljanje bo potekalo v Ajdovščini v obliki vikend paketa od petka, 13. septembra 2019, s pričetkom v pozno popoldanskih urah, do nedelje, 15. septembra 2019. Za prenočišče in prehrano bo poskrbljeno.


Ker imamo še nekaj prostih mest, se na usposabljanje lahko prijavite do ponedeljka, 9. septembra 2019, ali do zapolnitve prostih mest preko spletne prijavnice: http://bit.do/zagovorniki-okolja-zdravja

Število mest je omejeno.


Udeleženci bodo po uspešno opravljenem usposabljanju pridobili potrdilo o udeležbi. Podrobnejše informacije o usposabljanju bodo prijavljeni udeleženci prejeli v začetku septembra.


Vljudno vabljeni!

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.